Jedálny lístok

                                  Nahlasovanie obedov   Nitra  -  0907 808 801 alebo 037 / 778 32 82
Nahlasovanie obedov   Trnava  -  0902 923 444

Menu na tento týždeň:


  









































































































































































































































































































































































ŠTVRTOK:
1.6.2023





0,33 l
Polievka: Slepačí vývar s niťovkami1,3




100/200 g1.Plnený Gordon blue (syr,šunka), ryža, šalát 1,3,7



100/200 g2.Debrecínsky bravčový guľáš, cestovina /1,37/




350 g3.Zapekané cestoviny so zeleninou a syrom (karfiol, mrkva, cuketa, brokolica) /1,3,7/
350 g4.Tortilla s grilovaným kuracím mäsom, zelenina, dressing, hranolky /1,3,7










PIATOK:
2.6.2023





0,33 l
Polievka: Kelová so zemiakmi  /1,7/




250/200 g1.Kačacie stehná, dusená kapusta, knedľa/1,8,3/




130/200 g2.Vyprážaný kurací rezeň, ryža, šalát/1,37




350 g3.Špagety Carbonara so syrom /3/




350 g4.Hokaido rizoto s kuracím mäsom a parmezánom/7,9/











SOBOTA:
3.6.2023





0,33 l
Polievka: Cesnaková





100/200 g1.Vyprážaný bravčový rezeň, varené zemiaky, uhorka


100/200 g2.Kuracie soté, ryža














NEDEĽA:
4.6.2023





0,33 l
Polievka:Slepačí vývar s niťovkami 




100/200 g1.Vyprážaný bravčovž rezeň, varené zemiaky, uhorka




Bravčový guláš na hubách, cestovina 



JEDÁLNY LÍSTOK OD:5.6.2023-11.6.2023














PONDELOK:5.6.2023





0,33 l
Polievka:Zeleninová jarná/1,3,9/





100/200 g1.Hovädzí tokáň, cestovina /1,3/





100/200 g2.Fazuľový prívarok, pečená klobása, chlieb/1,3,7/



350 g3.Zeleninový šalát 4 druhy syra(lad.šalát, rajčiny,olivy), cesnakový dressing, bageta/1,3,7/
100/200 g4.Bravčové rebierko "Róbert"(v horčicovej omáčke), varené zemiaky, uhorka/10,1/









UTOROK:
6.6.2023





0,33 l
Polievka: Kapustová s klobásou, chlieb/1,3/




100/200 g1.Bravčový guláš na hubách, knedľa/14,3,7/




100/200 g2.Prírodne kuracie prsia, burgundská omáčka,  ryža, hranolky, šalát/1/

350 g3.Dukatové buchtičky s vanilkovým krémom, malinovka /7,3,1/


100/200g4.Vyprážany bravčový rezeň, varené zemiaky s vňaťou, uhorka/3,7,1/










STREDA:
7.6.2023





0,33 l
Polievka: Šošovicová s párkom, chlieb/1/




100/200 g1.Prírodný plnený brav. Rezeň (slanina, niva, kápia), ryža, šalát/1,3,7/

100/200 g2.Držkový perkelt, halušky/3,7,1/





350 g3.Anglická zelenina, volské oko, varené zemiaky s vňaťou /3/


100/200 g4.Vyprážaný kurací rezeň, zemiakovo majonézovy šalát/7,3,1/











ŠTVRTOK:
8.6.2023





0,33 l
Polievka: Morčací vývar s niťovkami /1,3/




100/200 g1.Mletý rezen so syrom, zemiaková kaša, cvikla/7,3,1/


100/200 g2.Azu po tatarský, tarhoňa/1/





350 g3.Plnený wrap s bravčovou panenkou (rajčina,lad.šalat) /1,3,7/


100/200 g4.Kurací rezeň v cesnakovom cestíčku, ryža, šalát/1,4,3/











PIATOK:
9.6.2023





0,33 l
Polievka: Kulajda, chlieb/7/





100/200 g1.Sviečková na smotane, knedľa/7,3/




350 g2.Francúzske zemiaky, uhorka/7,3/




350 g3.Cuketové rizoto s kuracím mäsom a syrom /7/




100/200 g4.Vyprážaný syr, opekané zemiaky, tatarská omáčka/7,1,3/











SOBOTA:
10.6.2023





0,33 l
Polievka:Talianska





100/200 g1.Debrecínsky bravčový guľáš, cestovina 




100/200 g2.Plnený kurací rezeň (syr,šunka), ryža, šalát













NEDEĽA:
11.6.2023





0,33 l
Polievka: Slepačí vývar s niťovkami




100/200 g1.Kuracie prsia na polovnícky spôsob, ryža




100/200 g2.Vyprážaný bravčový rezeň, varené zemiay, uhorka